Sporturi, activități în aer liber

Prima pagină » Sporturi, activități în aer liber
a

Sporturi, activități (în construcție..)

Club montan „White Wolf” – La hamace, Baia de Fier

În anul 2008 a apărut Montan Club White Wolf. Având la baza principiile celor doua organizatii inaintase, White Wolf a fost creat de Gabriel Dan Chiriac, caruia i s-au alaturat Dan Fotescu si Ionut Scripcariu (intreprinzator tanar si vizionar).
Noua structura strange laolalta atat latura sportiva (activitati montane, aviatice, acvatice, etc.), cat si componente noi (mediu, social, cultural, etc.). S-a avut in vedere aceasta diversificare, in masura in care, fata de zona urbana, noua baza fiind localizata in mediul rural, nu poate functiona viabil decat insusindu-si intreg spectrul socio-uman caracteristic satului.

Parcul de aventură Părăul Negru, Uricani

Iubitori de aventură și adrenalină, v-am pregătit probabil cel mai frumos parc de aventură din țară! Suspendate deasupra Pârâului Negru, pe proprietatea pensiunii noastre, atelierele de echilibru (cum sunt scările suspendate sau bârnele cu lanţuri), prinse în stâncă și tiroliana vă provoacă la curaj, într-un peisaj mirific.
Lungimea totală a parcului este de 388m. Înălțimea maximă atinge 23,5m. Parcul este împărțit în 3 secțiuni. Toată lumea este asigurată cu carabine, hamuri şi căşti de protecţie.
Este interzisă urcarea pe poduri fără supraveghere și echipament corespunzător!

Aerodrom Târgu-Jiu „Barza”

Aerodromul Barza Târgu-Jiu se gaseste la 5 km S-E de orașul Târgu-Jiu, în vecinătatea satului Bucureasa, comuna Dănești, ce include: școală de zbor, turism aerian, zboruri de agrement, publicitate aeriană.
La noi poți face zboruri de agrement, cu avioane de 2 locuri (pilot+pasager max.100kg), zboruri publicitare – tractaj banner, fotografie aeriană, zboruri cadou.