Sporturi, activități în aer liber

Prima pagină » Sporturi, activități în aer liber

Sporturi, activități 

Club montan „White Wolf” – La hamace, Baia de Fier

În anul 2008 a apărut Montan Club White Wolf. Având la baza principiile celor doua organizatii inaintase, White Wolf a fost creat de Gabriel Dan Chiriac, caruia i s-au alaturat Dan Fotescu si Ionut Scripcariu (intreprinzator tanar si vizionar).
Noua structura strange laolalta atat latura sportiva (activitati montane, aviatice, acvatice, etc.), cat si componente noi (mediu, social, cultural, etc.). S-a avut in vedere aceasta diversificare, in masura in care, fata de zona urbana, noua baza fiind localizata in mediul rural, nu poate functiona viabil decat insusindu-si intreg spectrul socio-uman caracteristic satului.

Aventerra Park, Mușetești

Direct din inima Olteniei, Aventerra Park Mușetești, aflat la doar jumătate de oră de Târgu Jiu, deschide larg porțile unor experiențe de neuitat. Pe cei mici îi învățăm să își găsească curajul, în timp ce, pe cei mari îi încurajăm să fie iar mici.
 
Vă așteptăm, cu mic, cu mare, să vă deconectați de la tehnologie și să vă reconectați cu natura! Fie că vreți să participați la activități interactive sau pur și simplu simțiți nevoia unui răgaz, în puritatea și serenitatea regiunii noastre, Aventerra Park este locul potrivit.
 

Aventura Parc, Drăguțești

Situat la numai 5 minute de orașul Târgu-Jiu, Aventura Parc Drăguțești conține 4 trasee de dificultate progresivă.

Mai mult decât atât, parcul oferă copiilor un tobogan gonflabil, trambuline și tiroliene pe care să își consume energia.

Aprilia Park, Sănătești

Complexul “Aprilia Park”, intins pe o suprafata de 160.000 m² (16ha), a fost deschis in anul 2011 si a fost gandit pentru a oferi clientilor nostri vacante si concedii de neuitat.

Complexul dispune de cazare la casute cu 2 si 4 locuri, zona de corturi si parc de rulote, 3 restaurante cu terase, un aqua park modern (4000 m² plaja cu o capacitate de 1500 locuri, 3 piscine apa calda cu 1100 m² luciu de apa, jacuzzi 25 locuri, tobogane, cascade cervicale, ciuperca apa si numeroase atractii), pool-bar.

Deasemenea pentru clientii nostri punem la dispozitie o baza sportiva in incinta parcului formata din terenuri de minifotbal si baschet cu suprafete sintetice, teren de beach-volley si mese de tenis.

Sursa text & foto

Parc Aventura, Rânca

Parcul de aventură Rânca este situat la intrarea în staţiunea Rânca (dinspre Novaci), în pădurea de lânga Muzeul Civilizaţiei Montane.
Acesta cuprinde 9 trasee: 
  • Traseu Aventura 1, cuprinde 9 ateliere si o tiroiana ( vârsta minima 7 ani-nivel ușor)
  • Traseu Aventura 2, cuprinde 10 ateliere si doua tiroliene. (vârsta minima – 10 ani nivel mediu)
  • Traseu Aventura 3 ,cuprinde 11 ateliere și doua tiroliene (vârsta minima 12 ani -nivel dificil)
  • Traseu Aventura 4, cuprinde 9 ateliere și o tiroliana (vârsta minima 10 ani -nivel mediu)
  • Traseu Aventura 5 ,cuprinde 12 ateliere și doua tiroliene vârsta minima 7 ani -nivel ușor)
  • Traseul Tiroliana, cuprinde 6 tiroliene in lungime totala de 240 m (nivel mediu)
  • Traseul Prichindeilor, cuprinde 9 ateliere si doua tiroliene (dedicat copiilor  cu varsta între 2-6 ani)
  • Traseul Piticilor ,cuprinde 9 ateliere și o tiroliana (dedicat copiilor  cu varsta între 2-6 ani)
  • Traseul Picilor ,cuprinde 9 ateliere și doua tiroliene (dedicat copiilor  cu varsta între 2-6 ani)
 

Aerodrom Târgu-Jiu „Barza”

Aerodromul Barza Târgu-Jiu se gaseste la 5 km S-E de orașul Târgu-Jiu, în vecinătatea satului Bucureasa, comuna Dănești, ce include: școală de zbor, turism aerian, zboruri de agrement, publicitate aeriană.
La noi poți face zboruri de agrement, cu avioane de 2 locuri (pilot+pasager max.100kg), zboruri publicitare – tractaj banner, fotografie aeriană, zboruri cadou.